joi, 21 octombrie 2010

Monolog de drum - Partea a II a



Tresare viața în pieptul meu. Să cred în tine ? Te-aș fi întrebat, dacă aveai un suflet în loc de picioare.

Îmi privești buzele. Îti culegi respirația din buzunarul pantalonului de dans. Te trezești gol. Îţi iei pasul în mână și te pornești spre mine, dar te oprești la jumătatea drumului. Ți-aș striga numele, dar nu îl cunosc.

Alexandra îmi întinde eşarfa ce trebuie ataşată de brâul tău. O iau, dar îmi scapă din mâna. Mi-e frică să te ating. Pierd un zâmbet printre ţesături pentru că o altă femeie te îmbrăţisează. Aş spune că îi cunoşti mirosul părului, dar prefer să mă trezesc în culisele vieţii cu o palmă peste frunte. Nu vreau să dorm în patul tău.

Aş vrea să fiu în locul sudorii tale, să fiu podeaua care te învăluie şi care iţi primeşte freamătul paşilor. Câtă pasiune ai în lacrimi. Mă privești neajutorat atunci când iți aștepți rândul la trăire. Ai vrea să îmi spui că poti controla luminile, dar știi că nu poți prinde tăcerea lor.

La fiecare spectacol, trag bucata de mătase cu care ești invelit. Rămâi, de fiecare dată, gol, în fața mea. Fără să mai înțelegi sensul pașilor pe care îi arunci pe podea, îți lași carnea să putrezeasca, fără miros. Pentru cine dansezi astazi?


Foto : Eylence.Az. Multumesc

4 comentarii:

  1. Frumoasa declaratie de dragoste,m-a impresionat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasha, draga mea,

    Iti multumesc. Nu vreau sa sune ca o declaratie de dragoste. Am pictat imaginile drumului. Fiecare monolog detine imaginea unui barbat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru cantarea de aseara!!!
    O astept cu nerabdare pe urmatoarea!

    Te imbratisez cu mare drag,

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana, draga mea,

    Va multuemsc pentru ca mi-ati fost alaturi. In fiecare saptamana suntem in acelasi loc. A fost o seara foarte frumoasa. Minunati prieteni..
    Te pup cu mult drag si va tin la curent cu urmatoaraea cantare.

    RăspundețiȘtergere