marți, 15 februarie 2011

Barbaţii care cer nota de plată


Mi s-a părut un lucru notabil atunci când am auzit acestă frază. Bineînţeles, bărbatul cere întodeauna nota de plată atunci când la masă există şi o femeie. Dacă în locul acelei femei ar exista un alt bărbat, lucrurile ar sta evident, altfel. Niciunul din ei nu va fi interesat să demonstreze celuilalt că poate plăti. Trecând peste toate acestea, dar şi peste codul de bune maniere, căci de aici porneşte filozofia mijlocită dintre furculiţă şi cuţit, mă opresc asupra bărbatului care, astăzi, înhaţă apelativul de " l'honnete homme ". Această tipologie nu recunoaşte nimic din conţinutul unei note de plată. Observă totalul şi cumpără impresia femeii de dincolo de masă, cu banii altor femei.

Ciudat este faptul că această conştiinţă obscură de bărbat fără cifre se ascunde sub faţa de masă atunci când chelnerul toarnă vinul în pahar. Nu are vibrator în coloană pentru a-şi însuşi mersul până la toaletă, dar ştie să mănânce scoici şi humus.

Aşadar, bărbaţii frustraţi de propriile reacţii neartistice, aceia care îşi leagă şireturile de gâtul mizerabil al cocotelor, sau aceia care tânjesc după relaţiile extramaritale prin prisma gleznelor luxate, vor cere întodeauna nota de plată, dar greşit.

Pielea, în care este împăturit bonul cu numele de notă de plată, este de femeie. Astăzi, s-ar putea să plăteşti cu propria iubită.




Find more artists like Potifera Project at Myspace Music



Foto : 1X.com

15 comentarii:

  1. Draga Amuleta Japoneza, am trecut si azi pe straduta ta, sa te salut si sa mai citesc- cum m-am obisnuit-din gandurile tale. Le gasesc directe si destul de dure si, dece sa nu recunosc- ca un om sincer- ca ma recunosc si eu in expunerea ta. Cu mult regret in suflet iti cer sa ma ierti ca ti-am inselat asteptarile. Mereu avem ceva de invatat,si daca imi permiti am sa transcriu o maxima de suflet: "Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu, este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva de la fiecare" (Freud). O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Manoliu,

    Admir curajul dumneavostra de a va privi atat de curat. Gresim, dar cine stabileste faptul ca, greseala este o greseala? Nu mi-ati inselat asteptarile. Nu sunt in masura sa iert greselile altora.
    Adevarat Freud!

    Va imbratisez cu drag si va multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu va imbratisez si va las cu gandurile dumneavoastra frumoase. Va multumesc si va doresc o zi minunata! Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am spus parerea despre barbati pe blog ( dar si despre femei ... )
    Bine ca mai gasesti locusoare cu cei 0,01 % !

    RăspundețiȘtergere
  5. PS: aici e unul , daca n-am fost explicit

    RăspundețiȘtergere
  6. Hartia dintre doua priviri se plateste cu sufletul. Unii il pastreaza pe card, altii il sadesc intre zambete.
    Multumesc pentru acest zambet :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Schtiel,

    0,01% pare a fi suficient, uneori. Sau?



    Cosmin,
    Unde se elibereaza aceste carduri?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cine cauta si doreste , este suficient .
    Sau ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul IIsus, a intalnit un grup de barbati care se pregateau sa ucida cu pietre ,o femeie. Domnul IIsus a spus: - Opriti-va, si sa dea cu piatra numai acela care nu are nici un pacat. Barbatii au plecat rusinati...Dar nici unul nu I-a spus Domnului: " Doamne iartama, sunt pacatos" Multumesc Amuletei Japoneze pentru spatiul pe care am asezat acest comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sctiel,

    Zambesc cu o floare la ureche. Cred ca e primavara in sufletele noastre. Multumesc. Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domunle Manoliu,

    Cu mare drag. Nu imi multumiti. Va imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place cum ai incheiat articolul,subscriu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tasha,

    Da, uneori chiar nu ne dam seama ca platim cu dragostea ce o avem. Eu am realizat intr-un tarziu acest lucru. Te imbrratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere